Home   Kinderopvang

Kinderopvang

pinguin 141-kleinKinderopvang
Wilt u de zorg voor uw gezin combineren met een baan of een studie? Dan biedt ons kinderdagverblijf de Pinguïn in Hengelo voor u de uitkomst. Terwijl u zich concentreert op uw werk, heeft u de zekerheid dat uw kind(eren) op een professionele en gemoedelijke manier opgevangen worden.

Professionele kinderopvang
Kinderopvang KDV de Pinguïn is een particuliere organisatie op het gebied van kinderopvang; we hebben een geheel eigen visie op kinderopvang ontwikkeld, o.a. een uitgebreid pedagogisch beleid, hoge normen op het gebied van veiligheid en hygiëne en uitsluitend gekwalificeerd personeel.Wij werken volgens de Wet Kinderopvang: ongevallenregistratie, hygiënecode, het registreren van medicijngebruik en protocollen voor o.a. wiegendood en besmettelijke ziektes voldoen aan de gewenste normen.

Ieder jaar wordt kinderdagverblijf de Pinguïn onderworpen aan een uitgebreide controle van de brandweer Hengelo, o.a. de brandmeldcentrale, het alarmsysteem en ontruimingsplan worden getest en gecontroleerd op werkzaamheid en correctheid. Onder ons personeel bevinden zich 3 bedrijfshulpverleners/EHBO-ers welke ieder jaar gezamenlijk een ontruimingsoefening houden.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress