Home   de Pinguïn

de Pinguïn

emperor-penguin_521_600x450De Pinguïn

Kinderopvang KDV de Pinguïn is een vertrouwd adres voor professionele kinderopvang voor kinderen van
0 t/m 4 jaar, en zijn gevestigd in de wijk Slangenbeek in Hengelo (ov).

Openingstijden

Kinderopvang KDV de Pinguïn is, met uitzondering van de algemeen erkende feestdagen, het hele jaar op werkdagen geopend van half acht ‘s ochtends tot zes uur ‘s avonds. Indien gewenst kunnen wij onze openingstijden verruimen.

Herkomst naam

Kinderopvang KDV de Pinguïn is vernoemd naar de koningspinguïn. Het is een vogel die in groepsverband leeft, zowel op het land als in zee.
Hun verspreidingsgebied gaat van Peru, Zuid Afrika tot aan Antarctica. Deze dieren dragen op kundige wijze hun jong veilig, beschermd en vertrouwd op de voeten mee. Een veilig plekje voor het jonge dier, waar het liefde en geborgenheid vindt. De ouders kunnen zich vrij voortbewegen wetende dat hun jong veilig is.

Kinderopvang KDV de Pinguïn symboliseert deze kenmerken: Een veilige, vertrouwde plek waar het kind geborgenheid vindt, liefdevol en professioneel wordt verzorgd in een warme huiselijke omgeving. Ouders kunnen met een gerust gevoel naar hun werk gaan, dan wel andere activiteiten ondernemen. De duur en regelmaat worden door de ouders zelf bepaald dankzij flexibiliteit in onze opvang.

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress